Maak kennis met Spotify voor de iPad

Vandaag presenteert Spotify met volle trots hun nieuwgeboren iPad app in volle groene glorie. Toepassingen zijn onder meer:

  • Retina graphics voor de iPad – een schitterende display, haarscherpe beelden en rijkere kleuren
  • Nog eenvoudiger bladeren en Spotify’s gehele catalogus van ruim 18 miljoen nummers verkennen
  • Nieuw ‘Now Playing’ full-screen beeld met high-definition cover art
  • Zoeken naar playlists, gebruikers en muziek – allemaal vanuit hetzelfde beeldscherm
  • Bekijk wat hot is en vind trending afspeellijsten en liedjes onder je vrienden
  • Inbox gegroepeerd per gebruiker voor gemakkelijk zoeken
  • Gapless playback en crossfade
  • AirPlay integratie

Direct genieten van muziek van over de hele wereld op jouw iPad is nog nooit zo eenvoudig geweest. En met de gloednieuwe full-screen weergave en AirPlay integratie, zijn Spotify en je iPad perfect voor elkaar. Niet alleen als stereo-installatie voor in je woonkamer, maar ook als je vertrouwde, groene muziek machine wanneer je onderweg bent.

Voor de opkomende artists uit het Verenigd Koninkrijk, Labrinth, is de nieuwe Spotify iPad app perfect voor het verkennen: “Ik heb mijn iPad altijd bij me als ik onderweg ben. Hierdoor heb ik de mogelijkheid om altijd toegang te krijgen tot de muziek waar ik op dat moment zin in heb, of het nou oude of nieuwe nummers zijn. Dat ik dit meteen kan delen met mijn fans vind ik heel belangrijk,” zegt hij. “Ik hou als artiest van de strakke manier waarop mijn muziek wordt gepresenteerd. Artwork is erg belangrijk voor mij en in Spotify’s iPad app knalt het echt van het scherm af.”

Bekijk de lanceringsvideo van Spotify voor de iPad op YouTube:
http://www.youtube.com/watch?v=yXdD-2wJUac&feature=youtu.be

Een ruime selectie van high res video’s, screenshots en beeld via:
https://spotify.box.com/s/97335e5d92d02e8d9901

Spotify voor de iPad is nu beschikbaar in de App Store:
http://itunes.apple.com/app/spotify/id324684580?mt=8

Spotify Premium abonnees kunnen naar de App Store gaan om de nieuwe Spotify iPad app te bemachtigen. Niet-abonnees kunnen zich aanmelden voor de 30-daagse Spotify Premium gratis trial om de app vandaag nog te gebruiken! www.spotify.com/freetrial

-Einde-

Noot voor de redactie

Over Spotify

Spotify is een award-winnende digitale muziekservice die on-demand toegang geeft tot meer dan 18 miljoen nummers. Hun droom is om alle muziek in de wereld direct beschikbaar te maken voor iedereen, waar en wanneer ze dat willen. Spotify maakt het gemakkelijker dan ooit om muziek te ontdekken, te beheren en te delen met je vrienden, en zorgen dat artiesten een eerlijke deal krijgen. * Het aantal nummers is gebaseerd op de licentie wereldwijd. Catalogus grootte kan variëren per land.

Spotify is beschikbaar in 13 landen: Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Finland, Noorwegen, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, België, Nederland en Spanje, heeft meer dan 10 miljoen actieve gebruikers en meer dan 3 miljoen betalende abonnees. www.spotify.com

Overige informatie

Voor meer informatie, stuur een email naar: press@spotify.com

Product images, portretten van het management en high-res logos zijn te vinden onder: http://www.spotify.com/about/press

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s